További programjaink

Sétahajózás

Csodáld meg a Balaton igazi arcát és a nyugati medence csodálatos látnivalóit. Tarts velünk konkrét úti céllal: Badacsony, Szigliget, Balatongyörök vagy Keszthely, vagy csak fürdőzz a Balaton közepén. Egy igazi élmény a Vitorlás sétahajózás a Balatonon, legyen szó, családi vitorlázásról, születésnapról, baráti vitorlázásról.

 

Létszám: 9 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra

tovabbi-programjaink-setahajozas_800
tovabbi-programjaink-naplemente-tura_800

NAPLEMENTE TÚRA VITORLÁSON

Egy pohár balatoni bor, vagy pezsgő a vendégek kézben. A fedélzeten kellemes zene szól. Az esti szellő lágyan simítja végig arcunkat. A háttérben Szigliget, Badacsony és Keszthely. A hegyek felett az ég vörösen izzik. Mindeközben a Balaton hullámai ringatják hajónkat és a lenyugvó nap lassan lebukik a hegyek mögé. Szerezz felejthetetlen élményt kedvesednek, párodnak naplemente túránkon. Az indulást leegyeztetjük, ez évszaktól függően változhat.

 

Létszám: 2 - 6 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra.

LÁNY- ÉS LEGÉNYBÚCSÚ VITORLÁSHAJÓN

Ha egy igazán exkluzív élményt szeretnétek! Képzeljétek el magatokat a Balaton közepén egy vitorlás hajó fedélzetén, barátnőitekkel, barátaitokkal egy pohár pezsgővel koccintva e különleges alkalomra. Lepjétek meg a menyasszonyt vagy vőlegényt egy balatoni vitorlázással, amely nagyszerű helyszín egy leánybúcsú, vagy legénybúcsú vitorláson való megünneplésének,  ahol önfeledten és zavartalanul bulizhattok esküvő előtt. Bízzátok ránk magatokat, és mi gondoskodunk a jó hangulatról. Nyári időszakban lehetőséget biztosítunk a fürdőzésre a Balaton kristálytiszta  vizében. (kizárólag jól úszni tudok számára, és ha az időjárási körülmények lehetővé teszik!)

 Az ár függ az igényektől (étel-, ital bekészítéstől) illetve a választott hajó típusától, valamint az időtartamtól.

 

Létszám: 9 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra.

tovabbi-programjaink-lanybucsu_800
tovabbi-programjaink-vitorlas-oktatas_800

VITORLÁS OKTATÁS, VEZETÉSI TRÉNING

A vitorlázni vágyók belekóstolhatnak a vitorla kezelés rejtelmeibe. Amíg nem lesz rutinja a vitorlás vezetésben, vagy még nem érzi elég tapasztalt hajóvezetőnek magát, hogy önállóan fusson ki a kikötőből családjával, biztonságosabb, ha sétavitorlázásra jön kapitányunkkal, aki bevezeti önt a vitorlás kezelés rejtelmeibe. Természetesen lehetőséget biztosítunk a vitorlás hajó kormányzására is, így teljessé válik a balatoni élmény. A legfontosabb alapokat mind meg tudja szerezni, így teljes biztonságban szelheti a később a habokat hajójával. A vitorlás oktatásinkra várjuk a friss jogosítvánnyal rendelkezők mellett azon jelentkezőket is, akik már kiesetek a gyakorlatból és így nem mernek kimenni a vízre, ők nálunk fel tudják frissíteni a tudásukat.

 

Létszám: 2 - 4 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra.

SZÜLETÉSNAPI PARTY A BALATONON EGY VITORLÁSHAJÓ FEDÉLZETÉN

Adj élményt Születésnapra! Ünnepeljétek ezt a csodálatos napot a Balaton közepén, egy vitorlás fedélzetén, hogy az ünnep felejthetetlen élmény legyen az ünnepelt és családja számára. Élvezze közben a Balaton fenséges panorámáját, a hajó egyedülálló hangulatát, családi vagy baráti társaságban. Nyári időszakban lehetőséget biztosítunk a fürdőzésre a kristálytiszta Balaton vizében (kizárólag jól úszni tudok számára, és ha az időjárási körülmények lehetővé teszik!)

 

Létszám: max. 9 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra.

hajozas
tovabbi-programjaink-vitorlas-oktatas_800

KÜLÖNLEGES ALKALMAK

Nincs ötleted, mivel ajándékozd meg párodat, családtagjaidat, szeretteidet vagy barátaidat!

Természetesen hajózni bármilyen okból, alkalomból lehet. Ajándékozz vitorlás ajándék utalványt, akár karácsonyi ajándéknak, születésnapra, anyák napjára, névnapra. Az időpontot később is ráértek kitalálni. Keress minket, ötleteiddel.

 

Létszám: max. 9 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra.

LAST MINUTE BÉRLÉS

Last minute hajózás! Bárkivel előfordulhat, hogy egy betegség, váratlan esemény vagy rajta kívül álló okokból sajnos, szinte az utolsó pillanatban le kell mondania a vitorlás bérlést. Ebben az esetben felajánljuk, azon érdeklődőink számára a lehetőséget, akiknek előzőleg sajnos nem tudtunk szabad időpontot biztosítani egy nagyon kedvező árban természetesen. Kövess minket: Facebook, Instagramm, TikTok oldalainkon, hogy mindig napra kész legyél aktuális akcióinkkal kapcsolatban.

 

Létszám: max. 9 fő + 1 hajóvezető

 

Időtartam: min. 2 óra.

hajozas
quote

Élmény programjaink

hoszan

HÓSZÁN TÚRA

Motorosszán túráink lebonyolításához a megközelítés szempontjából ideális és hóbiztos helyszínt választottunk. Hatalmas hegyek, óriási fenyőerdők, megfagyott vízesések, szikla szirteken található jégcsapfalak és csodálatos hófödte fennsíkok biztosítanak ideális túraútvonalakat. Mindez a Magyar határtól mindössze 80 km-re a Bihari hegyek közt található.

 

További információ: hoszan.hu

QUADTÚRA

Quad túráink lebonyolításához mindig olyan helyszínt választunk, ahol az útvonalak és a körülmények erre alkalmasak. 

 

További információ: Dagonya Quad Klub

quad
Fp

MOTOROS TÚRASZERVEZÉS

Barátaim, ügyfeleim unszolására ROADRIDE néven 2022-től motoros élmény túrák szervezése is felkerült repertoáromba. KTM-ek mindig központi szerepet töltöttek be az életemben és munkáim során. Ezért esett túravezetőként a választásom a mostani motoromra is, egy KTM 1290 Adventure „SAS”-ra.

 

További információ: www.roadride.hu